Disclaimer

Kozijnadvies Nederland (KvK: 87809095), hierna genoemd Kozijnadvies, verstrekt u toegang tot de website www.kozijnadvies-nederland.nl (“de website”) en publiceert hier tekst, afbeeldingen en andere materialen ter informatie.

Kozijnadvies behoudt zich het recht voor om de inhoud op elk moment aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder hiervan melding te maken.

Aansprakelijkheid is beperkt
Kozijnadvies streeft naar actuele en volledige inhoud op de website. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Alle materialen op de website worden aangeboden zonder enige garantie of aanspraak op juistheid. Kozijnadvies kan de materialen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

In het bijzonder zijn alle prijzen onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Kozijnadvies is niet aansprakelijk voor de gevolgen van dergelijke fouten. Dergelijke fouten leiden niet tot een overeenkomst. Kozijnadvies is niet aansprakelijk voor hyperlinks naar websites of diensten van derden die op de website zijn opgenomen.

Auteursrecht
Alle intellectuele eigendomsrechten op de materialen liggen bij Kozijnadvies. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kozijnadvies, behalve in gevallen waarin dwingend recht (zoals het citaatrecht) anders bepaalt of bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan om webpagina’s of individuele elementen van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken als dit verwarring kan veroorzaken over de afkomst van het materiaal.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Chat openen
Hallo 👋
Heb je een vraag over kunststofkozijnen? App mij gerust. Ik help je graag :-)